Mijn naam is Paul van Schayk en ik ben één van de coaches van Awesome Coaching & Training.

Ik heb gedurende de afgelopen 15 jaar veel ervaring opgedaan als adviseur, leidinggevende en manager van een groot logistiek bedrijf. Ik heb daar een aantal coachopleidingen gevolgd zoals Coachen op competenties, Coach de Coach en Teamgericht Coachen. Omdat het vak als coach me zo aantrok, heb ik me vervolgens in coaching gespecialiseerd en heb ik bij Vidarte de NLP-master-practitioner opleiding en bij Sonnevelt de opleiding tot jongerencoach gevolgd.
Mijn visie is dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen traject. Het coachgesprek begint dan ook altijd met het helder formuleren van jouw coachvraag. Als coach wil ik je ondersteunen inzicht te krijgen in, en bewust te worden van, je patronen en gedachten die je blokkeren om keuzes te maken. Om vervolgens samen te kijken wat er nodig is om door die blokkade heen te komen.
Openstaan, luisteren, samenvatten en teruggeven staan bij mij centraal. Ik wil je in beweging krijgen: je je doelen laten bereiken. Ik doe dat vanuit betrokkenheid bij jou en je doel(en), met humor en met positiviteit.