IMG 4277

Mijn naam is Marja Karssen en ik ben één van de coaches van Awesome Coaching & Training.

Ik ben jaren op zoek geweest naar wat mijn passie is, wat ik wil en wat bij me past. Ik heb veel interesses, hou van afwisseling en ben leergierig. Ik heb de opleiding HBO Maatschappelijk werk en Dienstverlening goed afgerond, maar ik vond mezelf te jong om mensen met complexe problematieken te helpen. Vervolgens ben ik als Management Assistent gaan werken bij verschillende bedrijven. Tijdens mijn werkervaring heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd, want ik geloof in een leven lang leren en jezelf blijven ontwikkelen.

Ik bleef mijn interesse in mensen houden: welke patronen hebben ze, wat maakt dat ze doen wat ze doen, wat hen drijft en welke keuzes ze maken. 
Vanuit die interesse ben ik als stagebegeleider jongeren gaan begeleiden en coachen in hun persoonlijke ontwikkeling, ze helpen bij het inzicht krijgen in hun talenten, hun waarden en van daaruit keuzes te maken. Om dit nog beter te kunnen doen, heb ik de opleidingen NLP Practioner en Jongerencoach volbracht. 

Het is mijn passie jongeren te begeleiden in hun groei  en te ontdekken waar ze energie van krijgen en te ondersteunen als ze op dat pad tegen
belemmeringen aanlopen. Vanuit Awesome Coaching & Training hebben we al veel jongeren hiermee kunnen helpen. Heel je leven leer je en soms loop je even vast en ik kan je helpen de blokkade te doorbreken.

Mijn stijl van coachen komt voort uit oprechte interesse, ik kan goed luisteren en ben erg betrokken. Vanuit een veilige omgeving en met humor, help ik je bij het ontdekken van jezelf, het bouwen aan zelfvertrouwen en het maken van keuzes. Samen jouw patronen gaan herkennen en je daar bewust van maken, zodat je daar als je wilt een andere keuze in kunt maken.